Cearceaf-husa SATIN DIN BUMBAC uni alb. Hunedoara

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Producator:   Tertio Premium
Comerciant:   3 Suisses
Data actualizarii:   20 Septembrie 2017
Pret produs:
162.00 Lei
Detalii despre Cearceaf-husa SATIN DIN BUMBAC uni alb gasiti pe magazinul online www.3suisses.ro. Pretul de 162.00 Lei lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 20 Septembrie 2017 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere Cearceaf-husa SATIN DIN BUMBAC uni alb

DESCRIERE - Cearceaf-husa uni. DIMENSIUNI - 90 x 190 cm : 1 p. - 140 x 190 cm : 2 p. - 160 x 200 cm : 2 p. COMPOZITIE - Satin din bumbac - Bumbac pur de foarte buna calitate, tesatura compacta (100 fire/cm2) din fir de bumbac cu fibre lungi de o calitate exceptionala. SFATURI DE INTRETINERE - Culoare garantata la 60. - Calcare usoara.
Pretul si conditiile de transport ale 3 Suisses
Comenzile se livreaza prin Curier, in regim de colet cu plata ramburs.

Taxa de livrare este de: 15 lei pentru colet livrat in Bucuresti si 19 lei pentru colet livrat in alte localitati din Romania.
Livrarea produselor comandate pe www.3suisses.ro

Livrarea comenzilor se realizeaza in termen de aproximativ 1 luna. Timpul de livrare este variabil in functie de disponibilitatea articolelor.

Pe site-ul comerciantului sunt prezentate si articole cu livrare in 7 zile; acestea sunt uşor de identificat, fiind simbolizate cu cifra 7 si cu mentiunea Livrare Rapida.

Despre magazinul online 3 Suisses

3 Suisses propune atat prin catalogul sau, prin cataloagele specializate, cat si prin site, tendinte actuale in moda pentru femei, barbati, copii si produse pentru casa si pentru petrecerea timpului liber.

3 Suisses creeaza si selecteaza atent colectiile pentru a raspunde cerintelor si gusturilor femeii, pentru ea insasi, pentru familia ei sau pentru casa. In fiecare sezon, marii creatori precum Kenzo Takada, Chantal Thomass sunt alaturi de 3 Suisses prin creatii vestimentare si accesorii pentru casa.

Va recomandam si alte oferte din categoria textilelor pentru pat sau canapea
In portalul Hunedoara sunt prezente 59 oferte din care puteti alege textilele asortate pentru paturile si canapelele dvs.. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Paturile si canapelele au nevoie si ele de haine noi. De unde le procuram?
Pentru alegerea celor mai potrivite decoratiuni textile pentru canapele si paturi va recomandam 5 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Mergi la inceputul articolului:
Cearceaf-husa SATIN DIN BUMBAC uni alb .
AsternuturiSiProsoape.ro
AsternuturiSiProsoape.ro
sensodays.ro
SomProduct
SomProduct